Masterclass Politieke Communicatie – 31 oktober 2018 (VOL)

Er komen weer verkiezingen aan en dus draaien de strategische machines van politieke partijen weer op volle toeren. Tijd dus voor spinnen en framen, én voor wederom een nieuwe masterclass van D66 Den Haag daarover. Op woensdag 31 oktober nemen Hanneke van der Werf, fractievoorzitter van D66 Den Haag en Daniëlle Brouwer, voorlichter van D66 in de Tweede Kamer je mee in de wondere wereld van Kasper Juul (Borgen), Doug Stamper (House of Cards) en CJ Cregg (The West Wing).house-of-cards_240x240

Hanneke heeft acht jaar bij onze Tweede Kamerfractie op voorlichting gewerkt, was voormalig politiek redacteur bij de NOS en heeft een master in journalistiek. Daniëlle Brouwer heeft een jaar lang als online communicatiemedewerker in het landelijke campagneteam gewerkt tijdens de Tweede Kamer verkiezingen van 2017. Nu is zij werkzaam als voorlichter op de Tweede Kamer en tevens verantwoordelijk voor de online en social strategy van D66, zoals bijv. D66 Twitter en Facebook van Alexander Pechtold. Vanuit die rol heeft zij ook zitting in het Campagne Kernteam, dat de strategie uitrolt voor de komende campagnes.

Wat houdt Politieke Communicatie precies in, hoe wordt het gebruikt om politieke successen te boeken en hoe kan je het zelf inzetten?

Deze masterclass is vol! Wil je op de wachtlijst, meld je dan aan bij Ange de Beer (angedebeer@d66denhaag.nl).

Informatie en aanmelden:
Datum: 31 oktober 2018
Locatie: Landelijk Bureau D66, Hoge Nieuwstraat 30, Den Haag
Tijd: 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Maximum aantal aanmeldingen: 30
Kosten: aan deze masterclass zijn geen kosten verbonden.

 

 
vol